Problem med att läsa e-brevet? Klicka här!

Ny säsong, nya matcher, nya chanser! Kan något lag rubba Chelsea i PL? Kan PSG fortsätta vinna i Frankrike? Kan Gula väggen hjälpa Dortmund att återigen utmana Bayern i Tyskland. Många frågor och dessa får sina första svar i augusti när det dags för premiärer i Europas stora ligor igen. Häng med Jomalive till fotbollseuropa!
Nedan följer ett axplock av färdiga paket till matcher i England, Tyskland och Frankrike. Vi kan skräddarsy paket till Serie A, La liga och alla andra  matcher i Europa. Kontakta Jomalive med dina önskemål så fixar vi det!


Arsenal-West Ham 7 augusti

Flyg Köpenhamn-London (handbagage), matchbiljett club level, tre nätter i lägenhet vid fyra personer 4695:-

3 hotellnätter inkl frukost 5195:-PSG-Ajaccio 14 augusti

Flyg Köpenhamn-Paris (handbagage), matchbiljett långsida, 3 hotelnätter inkl frukost.

4.195:-Liverpool-Bournemouth 17 augusti

Flyg, matchbiljett långsida, 2 hotellnätter

4.195:-Arsenal-Liverpool 24 augusti

Flyg, matchbiljett club level, 2 hotellnätter

5.195:-BVB-Hertha 29 augusti

Flyg, matchbiljett, 3 hotellnätter i Düsseldorf

3.795:-


Alla resorna med reservation för slutsålt och prisändringar


Weekend i London

Jomalive är Londonexperter och kan ge er mängder av tips på vad man kan göra i världsmetropolen. Musikaler, stadsvandringar och konserter är bara ett urval vad staden har att erbjuda.


Prisexempel:

Flyg Köpenhamn-London, tre nätter i lgh vid fyra personer.

Pris från 2.795:- pp


London i höst

Åk till en av Europas häftigaste städer i höst och övernatta säkert, modernt och prisvärt i våra fräscha och centralt belägna lägenheter. Lägenheterna passar perfekt för kompisgänget eller barnfamiljen.
Priset gäller hela lägenheten!

Lägenheter i London

Hotellstandarden i London är inte som i Sverige så det gäller att vara försiktig med vad man bokar. Jomalive har bra hotellkontakter och hjälper dig gärna med detta.


Ett utmärkt alternativ till hotellen är Jomalives egna lägenheter i London. Här erbjuder vi dig ett fräscht, centralt och prisvärt boende nära Big Ben och London Eye. Runt hörnet finns en servicebutik och receptionen i huset är bemannad dygnet runt.


Lägenheterna har dubbelsäng, bäddsoffa och möjlighet till extrasäng och passar familjen/kompisgänget. Perfekt till höstlovet, jullovet eller en långhelg i London!

Från 2195:-/natt vid minst 3 nätter.


Det finns lediga nätter nu i sommar också. Kontakta jomalive så ger vi mer information.

Förutom de matcher som nämns i nyhetsbrevet kan vi på Jomalive ordna biljetter och resor till allt (utmana oss gärna!) inom den europeiska toppfotbollen. Vill du se ditt favoritlag eller bara känna den mäktiga stämningen och inramningen av en internationell stormatch? Tveka då inte att slå oss en signal eller skicka oss ett mail!


Johan Ekberg&Mats Karlsson

Växjö

info@jomalive.com

www.jomalive.com
0705-77 45 67

0766-35 45 65
Kontaktformulär

Gentemot alla priser i nyhetsbrevet reserveras mot slutförsäljning och höjda priser på biljetter, flyg och hotell. Hör av dig snabbt för störst möjlighet att hänga med!

Vill du inte ha nyhetsbrevet? Avregistrera dig här!